Vezelrijk Beschuit

Ontdek hier alles over

Vezelrijk Beschuit

Product & Allergeneninformatie

Lees meer

Op zoek naar inspiratie?

Belegtips voor Vezelrijk Beschuit

Vezelrijk Beschuit is heerlijk bij het ontbijt, bij de lunch of tussendoor. Wil je graag geïnspireerd worden door lekkere belegtips van onze bakkers?

Ontdek ze hier

Bolletje Groentecrackers al geproefd?

#ikwilbolletje

#ikwilbolletje

Wat is jouw favoriete belegtip voor Bolletje Vezelrijk Beschuit? 

Deel het met ons op Instagram of Facebook met #ikwilbolletje!

Ontdek Bolletje Instagram

Veelgestelde vragen

Ik kan Bolletje Vezelrijk Meerzaden Beschuit niet meer vinden?

De Vezelrijk Meerzaden Beschuit van Bolletje is nog steeds te vinden in het vertrouwde schap, maar in een ander jasje! Om het voedzame karakter van dit product te benadrukken is de beschuit vergroot en zit het in een toefzak. Doordat deze verpakking een groot venster bevat, is de beschuit goed zichtbaar en is het op de winkelvloer direct duidelijk dat het om een voedzame beschuit gaat. De receptuur is nu bovendien 100% natuurlijk. Dit betekent dat we geen gebruik maken van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Bovendien hebben we de emulgatoren E433 en E470a verwijderd. De smaak en inbeet van de beschuit zijn natuurlijk vertrouwd gebleven! 

We hopen dat je van de Vezelrijk Meerzaden Beschuit blijft genieten!

Is er een passende beschuitbus voor Vezelrijk Beschuit?

Wij snappen dat oude beschuiten het laatste is waar je last van wilt hebben. Speciaal voor alle Bolletje beschuitliefhebbers hebben wij twee beschuitbussen in ons assortiment: een bus voor de standaard beschuitrollen en een extra brede bus voor de Bakkers en Vezelrijk Beschuiten en voor rollen Rond Knäckebröd. 

Alle Bolletje beschuitbussen zijn beschikbaar via www.bolletje.nl/shop. Speciaal omdat we Vezelrijk Meerzaden Beschuit vernieuwd hebben, krijg je nu 25% korting met de code ‘VEZELRIJK’!

Is Vezelrijk Beschuit Vegan?

Ja, zowel de Vezelrijk Beschuit Meerzaden als Vezelrijk Beschuit Donker Volkoren van Bolletje zijn vegan producten!

Waarom is de verpakking van Vezelrijk Meerzaden Beschuit veranderd?

Om diverse redenen hebben wij besloten om het product en de verpakking van Bolletje Vezelrijk Meerzaden Beschuit aan te passen. Zo zijn we ook overgegaan op een andere verpakking. Met deze toefzak zijn we helaas nog niet in staat om met minder folie en een andere afsluiting te produceren. Wel zijn we druk bezig met de ontwikkeling van een verpakking voor deze beschuiten die minder plastic én een recyclebare clip bevat. 

Wij nemen onze omgeving en de rol die wij hierin hebben heel serieus en samen met onze leveranciers kijken we voortdurend naar mogelijkheden om de hoeveelheid plastic in onze verpakkingen te reduceren en naar het gebruik van alternatieve materialen. 

Waarom is Vezelrijk Meerzaden Beschuit veranderd?

Bij Bolletje kijken we continue kritisch naar onze recepturen, de ingrediënten die we gebruiken en onze verpakkingen. Om diverse redenen hebben wij besloten het product en de verpakking van Bolletje Vezelrijk Meerzaden Beschuit aan te passen. Uit consumentenonderzoek is gebleken dat dit wordt gezien als de meest voedzame beschuit in het Bolletje assortiment. Mede om het voedzame karakter van dit product te benadrukken, hebben we de beschuit vergroot en zit hij in een toefzak. Doordat deze verpakking een groot venster bevat, is de beschuit goed zichtbaar en is het op de winkelvloer direct duidelijk dat het om een voedzame beschuit gaat. 

De receptuur is nu bovendien 100% natuurlijk. Dit betekent dat we geen gebruik maken van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Bovendien hebben we de emulgatoren E433 en E470a verwijderd. De smaak en inbeet zijn natuurlijk vertrouwd gebleven.

We hopen dat je van onze Vezelrijk Meerzaden Beschuit blijft genieten!

Wat is er recent veranderd aan Vezelrijk Meerzaden Beschuit?

Bij Bolletje kijken we continue kritisch naar onze recepturen, de ingrediënten die we gebruiken en onze verpakkingen. Om diverse redenen hebben wij besloten het product en de verpakking van Bolletje Vezelrijk Meerzaden Beschuit aan te passen. Mede om het voedzame karakter te benadrukken hebben we de beschuit vergroot en zit het in een toefzak. 

De receptuur is nu bovendien 100% natuurlijk. Dit betekent dat we geen gebruik maken van kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen. Bovendien hebben we de emulgatoren E433 en E470a verwijderd. De smaak en inbeet zijn natuurlijk vertrouwd gebleven. 

We hopen dat je van onze Vezelrijk Meerzaden Beschuit blijft genieten!

Wat houdt rijk aan vezels in?

Vanaf 6% vezels (6 gram per 100 gram product) mag een product rijk aan vezels genoemd worden. Bolletje Groentecrackers bevatten zelfs 12% vezels.