2513

Terughaalactie Kaas Pepsels

Veiligheids- waarschuwing

Almelo, 22 juni 2023

Wij halen uit voorzorg de Bolletje Kaas Pepsels uit de schappen van supermarktketen Dirk. Heeft u Bolletje Kaas Pepsels gekocht die overeenkomen met de hieronder genoemde omschrijving, afbeelding, lotcode en houdbaarheidsdatum, dan willen wij u vragen deze niet te consumeren. De reden van deze terugroepactie is de mogelijke aanwezigheid van Pinda Pepsels in plaats van Kaas Pepsels in de verpakking. 

Product: Bolletje Kaas Pepsels 115g
Houdbaarheidsdatum: uitsluitend producten met THT 01-02-2024
Lotcode: uitsluitend producten met lotcode LO27770
Streepjescode: 08710482533119
Supermarkt: uitsluitend bij supermarktketen Dirk

Alle andere houdbaarheidsdata en lotcodes van Bolletje Kaas Pepsels en alle andere producten van Bolletje kunnen veilig geconsumeerd worden. 

Veiligheids- waarschuwing

Gevraagde actie:

Heeft u Bolletje Kaas Pepsels in huis met bovengenoemde gegevens, gooi dan de inhoud van de verpakking weg. Om u het aankoopbedrag terug te kunnen storten, vragen wij u onderstaand contactformulier in te vullen en een foto van de verpakking met de lotcode en houdbaarheidsdatum in beeld als bijlage toe te voegen. Eventuele vragen kunt u meesturen. Onze consumentenservice regelt de afhandeling met u.

Bolletje stelt hoge eigen aan de veiligheid en kwaliteit van haar producten en biedt dan ook haar excuses aan voor dit ongemak. We zullen alle mogelijke maatregelen nemen om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen.

Formulier

Het acccepteren van cookies is vereist voor het invullen van het formulier.