Tussendoor
Brosse Eierkoek
Wij staan voor bakmanschap. Dat is bakken met hart, ziel en mooie ingrediƫnten. Deze brosse eierkoeken bakken we met vrije-uitloopeieren. We hebben het beslag extra luchtig geklopt, waardoor deze eierkoeken heerlijk bros zijn. We geven ze een melklaagje en bestrooien ze met suiker om ze nog lekkerder te maken.Ingrediƫntenlijst
33% melklaagje (suiker, plantaardig vet (kokos, palm in wisselende verhoudingen), 12,5% melksuiker, 9% weipoeder (melk), vulstof (calciumcarbonaat), emulgator (sojalecithine), aroma, natuurlijk vanillearoma), suiker, tarwebloem, 13% vrije-uitloopeieren, tarwezetmeel, plantaardige vezels, rijsmiddelen (E450, E500), emulgatoren (E471, E475), zout, natuurlijk citroenaroma, aroma.
Allergie-informatie
Bevat:glutenbevattende granen, tarwe, eieren, soja, melk
Kan bevatten:spelt, rogge, gerst, haver, noten, amandelen, hazelnoten, walnoten, sesamzaad