Tussendoor

Brosse Eierkoek Kaneel

Wij staan voor bakmanschap. Dat is bakken met hart, ziel en mooie ingrediƫnten. Deze brosse eierkoeken bakken we met vrije-uitloopeieren. We hebben het beslag extra luchtig geklopt, waardoor deze eierkoeken heerlijk bros zijn. We geven ze een melklaagje en bestrooien ze met kaneel om ze nog lekkerder te maken.
Brosse Eierkoek Kaneel

Ingrediƫntenlijst

33% melklaagje (suiker, plantaardig vet (kokos, palm in wisselende verhoudingen), 12,5% melksuiker, 9% weipoeder (melk), vulstof (calciumcarbonaat), emulgator (sojalecithine), aroma, natuurlijk vanillearoma), suiker, tarwebloem, 13% vrije-uitloopeieren, tarwezetmeel, plantaardige vezels, gekaramelliseerde suiker, 0,4% kaneel, rijsmiddelen (E450, E500), emulgatoren (E471, E475), glucosestroop, zout, invertsuikerstroop, natuurlijk citroenaroma, raapolie, magere melkpoeder

Allergie-informatie

Bevat:

glutenbevattende granen, tarwe, eieren, soja, melk

Kan bevatten:

spelt, rogge, gerst, haver, noten, amandelen, hazelnoten, walnoten, sesamzaad

Ontdek hier hoe wij Brosse Eierkoek maken