Krokante Ontbijtgranen

Ontdek hier alles over

Krokante Ontbijtgranen

Product & Allergeneninformatie

Lees meer

Bolletje Groentecrackers al geproefd?

#ikwilbolletje

#ikwilbolletje

Wat is jouw favoriete ontbijt met Bolletje Krokante Ontbijtgranen? Wij zien het graag!

Deel het met ons op Instagram of Facebook met #ikwilbolletje.

Ontdek Bolletje Instagram

Veelgestelde vragen

Welke smaken Krokante Ontbijtgranen zijn er?

Er zijn zes varianten Bolletje Krokante Ontbijtgranen, namelijk Hazelnoot & Amandelen en Notenmix en daarnaast de Vol Smaak! range met vier varianten, namelijk Schuddebuikjes, Banaan, Truffel-Choco en Aardbei-Choco. 

Bolletje Krokante Ontbijtgranen zijn ideaal voor het ontbijt, de lunch, tussendoor of bij het toetje!

Waarom zitten er suikers in Bolletje Krokante Ontbijtgranen?

Suikers geven producten smaak, maar het zijn niet alleen zoetmakers. Ze geven ook volume, aroma, kleur en textuur aan voedingsmiddelen. Onze bakkers proberen altijd de juiste balans te vinden om zo weinig mogelijk suiker te gebruiken en een smaakvol product te maken. Dat neemt niet weg dat onze bakkers altijd kritisch (blijven) kijken naar onze recepturen en ingrediĆ«nten. 

Als je op zoek bent naar lekkere ontbijtgranen met minder suiker, ga dan voor Bolletje Krokante Ontbijtgranen Hazelnoot & Amandelen of Notenmix. Deze varianten bevatten meer suiker dan de varianten Bolletje Vol Smaak! Krokante Ontbijtgranen.

Zijn Krokante Ontbijtgranen Pecannoten nog verkrijgbaar?

Helaas zit Bolletje Krokante Ontbijtgranen Pecannoten niet meer in ons assortiment. Dit producten werd door steeds minder mensen gekocht, waardoor onze bakkers hebben besloten om ze te vervangen voor vier nieuwe varianten Vol Smaak! Krokante Ontbijtgranen, namelijk: Schuddebuikjes, Banaan, Truffel-Choco en Aardbei-Choco. Heb je die al geprobeerd?

De varianten Krokante Ontbijtgranen Hazelnoot & Amandelen en Notenmix nog steeds te vinden in de vertrouwde verpakking, in het vertrouwde schap!