Lichte Tussendoorcrackers

Ontdek hier alles over

Lichte Tussendoorcrackers

Product & Allergeneninformatie

Probeer ook eens onze Ciabatta crackers

#ikwilbolletje

#ikwilbolletje

Hoe ziet jouw favoriete Bolletje tussendoormoment eruit? Wij zien het graag!

Deel het met ons op Instagram of Facebook met #ikwilbolletje.

Ontdek Bolletje Instagram

Veelgestelde vragen

Moet ik de crackers beleggen of onbelegd eten?

De producten zijn bedacht door onze bakkers om ze zo op te eten. Ideaal voor onderweg of als je even trek hebt of niet zoveel tijd hebt. Maar stiekem zijn ze ook heel lekker om te beleggen, met een plak kaas bijvoorbeeld om wat humus. Kortom je mag het helemaal zelf weten.

Bij de ingrediëntenlijst staat ook mineraalzout (kalium), wat is dit precies?

We gebruiken zout met kaliumchloride als een beter alternatief voor keukenzout (100% natriumchloride). Kaliumchloride zorgt ervoor dat het zoutgehalte in producten wordt verlaagd en kan dus helpen de bloeddruk laag te houden. Voor de meeste mensen heeft dit een positief effect op de gezondheid. Voor mensen met nierproblemen is het verstandig het gebruik van kaliumzout met hun arts te overleggen.

Waarom zijn de crackers per 2 verpakt?

Het fijne van onze Lichte Tussendoorcrackers is dat ze zo te eten zijn én nauwelijks kruimelen, handig voor onderweg dus! Daarom zijn ze per 2 verpakt zodat ze lekker makkelijk mee te nemen zijn!

 

Welke smaken Tussendoorcrackers zijn er?

Er zijn twee varianten Lichte Tussendoorcrackers (Tuinkruiden en Tomaat & Oregano) en twee varianten Ciabatta Tussendoorcrackers (Rozemarijn en Tomaat & Kruiden). Deze laatste zijn ook heel lekker tussendoor en ideaal voor wat later op de dag!