Goed Bezig!

Ontdek hier alles over

Goed Bezig!

Onze Goed Bezig! producten

Ontdek ze hier

#ikwilbolletje

#ikwilbolletje

Hoe ziet jouw ideale Goed Bezig! moment eruit? Wij zien het graag!

Deel jouw moment met ons op Instagram of Facebook met #ikwilbolletje.

Ontdek Bolletje Instagram

Veelgestelde vragen

Waarom zijn Goed Bezig! repen per stuk verpakt?

Om diverse redenen worden Goed Bezig! repen per stuk verpakt. Ten eerste weten we dat Goed Bezig! repen vaak worden meegenomen voor onderweg. Daarnaast moet de verpakking van een product ervoor zorgen dat het product de consument zo optimaal mogelijk bereikt. Dit betekent dat onze Goed Bezig! repen vers, hygiƫnisch, zonder smaakverlies en breukvrij moeten zijn.

Natuurlijk nemen wij onze omgeving en de rol die wij hierin hebben heel serieus. Samen met onze leveranciers kijken we voortdurend naar mogelijkheden om de hoeveelheid plastic in onze verpakkingen te reduceren en naar het gebruik van alternatieve materialen. Dit geldt voor ons totale assortiment, dus ook voor onze Goed Bezig! repen.

Waarom zitten er suikers in Goed Bezig!?

Suikers geven producten smaak, maar hetzijn niet alleen zoetmakers. Ze geven ook volume, aroma, kleur en textuur aan voedingsmiddelen. Dat neemt niet weg dat onze bakkers altijd kritisch blijven kijken naar onze recepturen en ingrediƫnten, dus ook naar het gebruik van suiker in onze Goed Bezig! repen. Waar mogelijk wordt het gebruik ervan verminderd en daarin zullen wij stappen blijven maken!

Zit er palmolie in Goed Bezig!?

Als onderdeel van het totale Bolletje Bewust programma bevatten verschillende producten van Bolletje geen palmolie (meer), waaronder Goed Bezig!