Goed Bezig!

Ontdek hier alles over

Goed Bezig!

Onze Goed Bezig! producten

Ontdek ze hier

#ikwilbolletje

#ikwilbolletje

Hoe ziet jouw ideale Goed Bezig! moment eruit? Wij zien het graag!

Deel jouw moment met ons op Instagram of Facebook met #ikwilbolletje.

Ontdek Bolletje Instagram

Veelgestelde vragen

Wat is er veranderd aan de Goed Bezig! repen?

Bij Bolletje kijken we continue kritisch naar onze recepturen, de ingrediënten die we gebruiken en onze verpakkingen. De recepturen van Goed Bezig! repen Naturel, Cranberry en Rood Fruit zijn daarom verbeterd zodat ze van Nutri-Score C naar Nutri-Score A zijn gegaan. Zo zijn deze repen een voedzamer tussendoortje geworden! De smaak en inbeet zijn natuurlijk vertrouwd gebleven. 

Ook zitten alle Goed Bezig! varianten in een nieuwe verpakking en staat de smaakvariant niet meer op de folie gedrukt. Hierdoor kon de hoeveelheid verschillende folies verlaagd worden, waardoor het productieproces een stukje duurzamer is gemaakt. 

Onze bakkers hebben ook twee nieuwe varianten ontwikkeld, namelijk Goed Bezig! Banaan-Noten en Choco-Hazelnoot. Heb je die al geprobeerd?

Waarom zijn de Goed Bezig! repen veranderd?

Bij Bolletje krijgen al onze producten een nieuw jasje, je zult er wellicht al een aantal zijn tegengekomen in de schappen. Nu was het tijd voor onze Goed Bezig! repen. Ook staat de smaakvariant niet meer op de folie gedrukt. Hierdoor kunnen wij de hoeveelheid verschillende folies verlagen, waardoor het productieproces een stukje duurzamer is geworden. 

Daarnaast kijken we continue kritisch naar onze recepturen en de ingrediënten die we gebruiken. De recepturen van deze Goed Bezig! repen (Naturel, Cranberry en Rood Fruit) zijn verbeterd zodat ze van Nutri-Score C naar Nutri-Score A zijn gegaan. Zo zijn deze repen een voedzamer tussendoortje geworden! De smaak en inbeet zijn natuurlijk vertrouwd gebleven.

Onze bakkers hebben ook twee nieuwe varianten ontwikkeld, namelijk Goed Bezig! Banaan-Noten en Choco-Hazelnoot. Heb je die al geprobeerd? 

Ik kan Goed Bezig! repen niet meer vinden?

We zijn blij te kunnen mededelen dat Bolletje Goed Bezig! Cranberry, Naturel en Rood Fruit nog steeds te vinden zijn in het vertrouwde schap, maar in een ander jasje! De smaakvarianten Waldkorn en Appel zitten niet langer in ons assortiment. Daarnaast is de receptuur van deze Goed Bezig! varianten dusdanig verbeterd dat ze van Nutri-Score C naar Nutri-Score A zijn gegaan. Zo zijn deze repen een voedzamer tussendoortje geworden! De smaak en inbeet zijn vertrouwd gebleven.

Goed Bezig! Waldkorn en Appel zitten niet meer in ons assortiment. Deze producten werden door steeds minder mensen gekocht, waardoor onze bakkers hebben besloten om ze te vervangen voor twee nieuwe smaakvarianten, namelijk: Goed Bezig! Banaan-Noten en Goed Bezig! Choco-Hazelnoot. Heb je die al geprobeerd?

Klopt de voedingswaardendeclaratie van Goed Bezig! Banaan-Noten wel?

Er zit inderdaad een afwijking in de voedingswaardendeclaratie op deze verpakking. Deze fout is achter de schermen al aangepast en zal bij de volgende druk van deze verpakkingen gecorrigeerd zijn. Vanwege duurzaamheidsoverwegingen is besloten om de afwijkende verpakkingen wél eerst op te maken, in plaats van weg te gooien. Vandaar dat deze verpakkingen tot die tijd nog in de supermarkt zullen liggen. 

De juiste waarde is: 58 g koolhydraten per 100 g en 14 g koolhydraten per reep.

Waarom zijn Goed Bezig! repen per stuk verpakt?

Om diverse redenen worden Goed Bezig! repen per stuk verpakt. Ten eerste weten we dat Goed Bezig! repen vaak worden meegenomen voor onderweg. Daarnaast moet de verpakking van een product ervoor zorgen dat het product de consument zo optimaal mogelijk bereikt. Dit betekent dat onze Goed Bezig! repen vers, hygiënisch, zonder smaakverlies en breukvrij moeten zijn.

Natuurlijk nemen wij onze omgeving en de rol die wij hierin hebben heel serieus. Samen met onze leveranciers kijken we voortdurend naar mogelijkheden om de hoeveelheid plastic in onze verpakkingen te reduceren en naar het gebruik van alternatieve materialen. Dit geldt voor ons totale assortiment, dus ook voor onze Goed Bezig! repen.

Waarom zitten de Banaan-Noten & Choco-Hazelnoot varianten in een aluminiumverpakking?

De Goed Bezig! varianten Banaan-Noten en Choco-Hazelnoot bevatten noten. Bij producten met noten is het belangrijk dat deze niet teveel blootgesteld worden aan licht. Dit verkort namelijk de houdbaarheid van het product. Om die reden verpakken we deze varianten in aluminiumfolie. Voor de andere Goed Bezig! smaakvarianten is het niet nodig om voor een aluminiumverpakking te kiezen. Deze zitten in doorzichtige verpakkingen, waardoor je de reep kan zien!

Waarom zitten er suikers in Goed Bezig!?

Suikers geven producten smaak, maar hetzijn niet alleen zoetmakers. Ze geven ook volume, aroma, kleur en textuur aan voedingsmiddelen. Dat neemt niet weg dat onze bakkers altijd kritisch blijven kijken naar onze recepturen en ingrediënten, dus ook naar het gebruik van suiker in onze Goed Bezig! repen. Waar mogelijk wordt het gebruik ervan verminderd en daarin zullen wij stappen blijven maken!

Zijn Goed Bezig! Waldkorn en Appel nog beschikbaar?

Helaas zitten Goed Bezig! Waldkorn en Appel niet meer in ons assortiment. Deze producten werden door steeds minder mensen gekocht, waardoor onze bakkers hebben besloten om ze te vervangen voor twee nieuwe smaakvarianten, namelijk: Goed Bezig! Banaan-Noten en Goed Bezig! Choco-Hazelnoot. Heb je die al geprobeerd?

De varianten Naturel, Cranberry en Rood Fruit zijn nog steeds te vinden in het vertrouwde schap, maar in een ander jasje!

Zijn Goed Bezig! Fruitige Crackers nog beschikbaar?

Bolletje Goed Bezig! Fruitige Crackers Appel zijn niet meer verkrijgbaar. Na tegenvallende verkopen zijn we genoodzaakt deze variant uit de schappen te halen. Op dit moment hebben we 5 andere Goed Bezig! varianten die nog wel verkrijgbaar zijn in de winkel. 

Zit er palmolie in Goed Bezig!?

Als onderdeel van het totale Bolletje Bewust programma bevatten verschillende producten van Bolletje geen palmolie (meer), waaronder Goed Bezig!