Ciabatta Tussendoor Crackers

Ontdek hier alles over

Ciabatta Tussendoor Crackers

Product & Allergeneninformatie

Lees meer

#ikwilbolletje

#ikwilbolletje

Hoe ziet jouw favoriete Bolletje tussendoormoment eruit? Wij zien het graag!

Deel het met ons op Instagram of Facebook met #ikwilbolletje.

Ontdek onze Instagram

Veelgestelde vragen

Moet ik de crackers beleggen of onbelegd eten?

De producten zijn bedacht door onze bakkers om ze zo op te eten. Perfect voor onderweg of als je even trek hebt. Een heerlijk tussendoortje met het goede gevoel van crackers, helemaal lekker voor wat later op de dag. Maar stiekem zijn ze ook heel goed te beleggen, met een plak kaas, pesto of hummus bijvoorbeeld. Kortom je mag het helemaal zelf weten.

Bij de ingrediëntenlijst staat ook mineraalzout (kalium), wat is dit precies?

We gebruiken zout met kaliumchloride als een beter alternatief voor keukenzout (100% natriumchloride). Kaliumchloride zorgt ervoor dat het zoutgehalte in producten wordt verlaagd en kan dus helpen de bloeddruk laag te houden. Voor de meeste mensen heeft dit een positief effect op de gezondheid. Voor mensen met nierproblemen is het verstandig het gebruik van kaliumzout met hun arts te overleggen.

Waarom zijn de crackers per 2 verpakt?

Het fijne van onze Ciabatta Tussendoorcrackers is dat ze zo te eten zijn, handig voor onderweg dus! Daarom zijn ze per 2 verpakt zodat ze lekker makkelijk mee te nemen zijn!

Welke smaken Tussendoorcrackers zijn er?

Er zijn twee varianten Ciabatta Tussendoorcrackers (Rozemarijn en Tomaat & Kruiden) en twee varianten Lichte Tussendoorcrackers (Tuinkruiden en Tomaat & Oregano). Deze laatste zijn ook heel lekker tussendoor en ideaal voor wat vroeger op de dag!