2106

Ons beschuit

Misschien heb je het al gemerkt in de supermarkt. Er zijn per 2022 een aantal veranderingen in het beschuitassortiment van Bolletje. Zo kunnen we nog beter voldoen aan de wensen van de Nederlandse consument. Het vernieuwde Bolletje assortiment bestaat uit de volgende beschuiten: 
 

- Vezelrijk Boeren Donker Volkoren Beschuit
- Vezelrijk Boeren Meerzaden Beschuit
- Bakkers Beschuit Origineel
- Bakkers Beschuit Kaneel

Echte en Volkoren Beschuit blijven ongewijzigd.

Ons beschuit
Ons beschuit

Wat verandert er bij Vezelrijk Beschuit?

Vezelrijk Meergranen Beschuit gaat helaas uit het assortiment wegens te weinig vraag naar het product bij de supermarkt. Vezelrijk Meerzaden Beschuit krijgt een groter formaat en komt in een toefzak.

Wat verandert er bij Vezelrijk Beschuit?

Waarom verandert Vezelrijk Meerzaden Beschuit?

Uit consumentenonderzoek is gebleken dat dit de meest voedzame beschuit is in het Bolletje assortiment. Om het voedzame karakter te benadrukken, vergroten we de beschuit en gaat hij over naar toefzak. Doordat deze verpakking een groot venster bevat, is de beschuit ook goed zichtbaar. Zo is het op de winkelvloer direct duidelijk dat het om een voedzame beschuit gaat. De smaak en inbeet blijven natuurlijk vertrouwd.

Waarom verandert Vezelrijk Meerzaden Beschuit?

Wat verandert er bij Vezelrijk Meerzaden Beschuit?

Om het voedzame karakter te benadrukken vergroten we de beschuit en gaat hij over naar toefzak. De receptuur is nu bovendien 100% natuurlijk. Dit betekent dat we geen gebruik maken van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Bovendien hebben we de emulgatoren E433 en E470a verwijderd. De smaak en inbeet blijven natuurlijk vertrouwd.

Wat verandert er bij Vezelrijk Meerzaden Beschuit?

Waarom wijzigt de prijs van Vezelrijk Meerzaden Beschuit?

De prijs van een product wordt door de supermarkt(organisatie) zelf bepaald en Bolletje adviseert hierin alleen. De prijs kan daardoor per supermarkt verschillen en kan fluctueren.

Is er ook een beschuitbus voor de nieuwe Vezelrijk Beschuit?
Ja die is er zeker! Kijk op bolletje.nl/shop voor een passend beschuitblik. Speciaal voor de vernieuwde beschuiten krijg je nu 25% korting met de code ‘VEZELRIJK’

Wat gebeurt er met Bolletje Boeren Beschuit?
Bolletje Boeren Beschuit heet vanaf 2022 Bolletje Vezelrijk Boeren Beschuit. Dit om de voedzaamheid van het product te benadrukken. Er zijn twee varianten; de vertrouwde Donker Volkoren en de Meerzaden variant. Deze laatste vervangt de Granen & Zaden variant.

Wat gebeurt er met Bolletje Twentsche Beschuit?
Bolletje Twentsche Beschuit heet vanaf 2022 Bolletje Bakkers Beschuit. Uit consumentenonderzoek is gebleken dat de meeste consumenten niet wisten dat Twentsche Beschuit stond voor ambachtelijke, zoete en brosse beschuit met lekker veel ei. Daarom is de naam gewijzigd, maar de beschuit nog net zo lekker! De Twentsche beschuit heet nu Bakkers Beschuit Origineel (naar origineel Twents recept) en er is nu ook een kaneelvariant voor een nieuwe smaakervaring.