Beschuit
Zoete aardappel-spinazie spread met pijnboompitten
Zoete aardappel-spinazie spread met pijnboompitten
Bereiding
Maak een smeuïge zoete aardappelspread door gekookte zoete aardappel te prakken en te mengen met een beetje olijfolie, zout en peper naar smaak. Bak wat spinazie in een pan tot het ingezakt is. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn. Smeer de zoete aardappelspread op een Bolletje Vezelrijk Donker Volkoren Beschuit. Leg de gebakken spinazie bovenop de spread en strooi er geroosterde pijnboompitten overheen.
Variatietip
De pijnboompitten kan je ook vervangen voor walnoten, amandelnoten of cashewnoten.
Benodigdheden
- Zoete aardappel
- Bolletje Vezelrijk donker volkoren beschuit
- Olijfolie
- Zout
- Peper
- Spinazie
- Pijnboompitten