Zoete aardappel-spinazie spread met pijnboompitten

Beschuit

Zoete aardappel-spinazie spread met pijnboompitten

Zoete aardappel-spinazie spread met pijnboompitten

Bereiding

Maak een smeuïge zoete aardappelspread door gekookte zoete aardappel te prakken en te mengen met een beetje olijfolie, zout en peper naar smaak. Bak wat spinazie in een pan tot het ingezakt is. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn. Smeer de zoete aardappelspread op een Bolletje Vezelrijk Donker Volkoren Beschuit. Leg de gebakken spinazie bovenop de spread en strooi er geroosterde pijnboompitten overheen.

 

Variatietip

De pijnboompitten kan je ook vervangen voor walnoten, amandelnoten of cashewnoten.

Naar product
Benodigdheden
  • Zoete aardappel
  • Bolletje Vezelrijk donker volkoren beschuit
  • Olijfolie
  • Zout 
  • Peper
  • Spinazie
  • Pijnboompitten