De belangrijkste Bolletje
momenten op een rij!

- 1995 -

Kleine beschuit

Kleine beschuit

Mensen raken heel erg verknocht aan producten die vertrouwd zijn: het merk, de smaak, de geur, maar ook het formaat. Hoe groot of hoe klein kun je het vertrouwde beschuitje maken? In 1995 introduceerde Bolletje iets nieuws: Kleine Beschuit. Het tv-spotje toonde in niet meer dan 25 seconden waar het om ging: Bolletje bracht een kleiner formaat beschuitje op de markt.

We zien een heel grote tafel, een heel grote stoel en een groot jongetje met één heel grote tand. ‘Ik wil Bolletje!’ roept hij en probeert het beschuitje te pakken. Daarna horen we oma: ‘O, wat is mijn kleine jongen groot geworden!‘Nee, oma,’ moppert het jongetje, ‘ik ben niet groter geworden. Bolletje heeft kleine beschuit!‘Nou, je hebt anders wel een grotere kop gekregen.’ stelt grootmoeder daarna nuchter vast…

https://www.youtube.com/watch?v=QHpa8bM-PuU

Dat was in 1995. Helaas bakt Bolletje tegenwoordig geen kleine beschuiten meer. Er waren te weinig mensen die dit product kochten. Daarom besloten we enkele jaren geleden om te stoppen met het bakken van kleine beschuiten. Bolletje houdt het nu weer bij het oude, vertrouwde maatje.

Ik wil Bolletje!

Website by Smaac & The Cre8ion.Lab