Wat is ons OUT-OF-HOME assortiment?

Bolletje biedt een compleet ontbijt- lunch- en tussendoor assortiment voor out-of-home afgestemd voor catering, hotellerie, zorg en andere bedrijven in de foodservice. Het assortiment bestaat uit: Beschuit, Knäckebröd, Ontbijtcrackers, Lichte Crackers, Ontbijtkoek, Ontbijtgranen en Noten en Granenrepen. 
 
Alle out-of-home producten zijn verkrijgbaar in handige portieverpakkingen. Ze zijn per 1 of 2 stuks verpakt. Dit is hygiënisch, handig voor gebruik en voorkomt bederf en voedselverspilling. Het gehele assortiment van Bolletje is bovendien erg voedzaam en verantwoord. 
Bekijk het aanbod

Alle producten

Bolletje Echte Beschuit is vol van smaak én een bron van vezels. Bovendien heerlijk luchtig en bros door de toevoeging van vrije-uitloopeieren. Per stuk verpakt, lekker vers en wel zo handig!

Bolletje Volkoren Beschuit zit boordevol vezels. Dat maakt de beschuiten lekker voedzaam! Bovendien heerlijk bros door de toevoeging van vrije-uitloopeieren. Per stuk verpakt, lekker vers en wel zo handig!

Bolletje Sesam Knäckebröd is extra bros en luchtig gebakken. Het is vezelrijk en maakt je ontbijt of lunch smakelijker door de rijke sesambestrooiing. Per stuk verpakt, lekker vers en wel zo handig!

Bolletje Volkoren Knäckebröd is extra bros en luchtig gebakken. Het is rijk aan vezels en heeft een volle volkorensmaak. Per stuk verpakt, lekker vers en wel zo handig!

Onze bakkers selecteren de lekkerste ingrediënten uit de natuur voor onze ontbijtcrackers. Ze zijn volkoren, zitten boordevol vezels én zijn rijk bestrooid met heerlijke zaden en pitten. Met Bolletje Ontbijtcrackers kun je de dag dus goed beginnen! Per twee verpakt.

Bolletje Lichte Crackers Spelt zijn dun gebakken en licht van gewicht. Ze eten lekker makkelijk weg en zitten tóch boordevol vezels. Dat maakt ze heerlijk voedzaam. Ideaal voor ontbijt, lunch of als tussendoortje. Per twee verpakt.

Bij Bolletje bakken we al sinds 1867 de lekkerste producten voor elke dag. Onze ontbijtkoek is extra smeuïg door het bakproces dat minstens 24 uur duurt. Bovendien kennen alleen onze bakkers het geheime kruidenrecept, en dat proef je! Per stuk verpakt dus lekker vers.

Voor Bolletje Krokante Ontbijtgranen worden haver, mais en rogge goudbruin gebakken in de oven. Met een beetje dadel en gerstemout om ze heerlijk knapperig te maken. Ze bevatten daardoor ruim 50% minder suiker dan andere krokante muesli's. IN handige portieverpakking.

Bolletje Noten & Granenrepen zijn natuurlijk lekkere tussendoorrepen voor 's ochtends op je werk, onderweg of rondom het sporten. Ze barsten van de geroosterde noten, granen, zaden en pitten. Ruim 50% minder suiker dan andere noten- en granenrepen en boordevol vezels dus lekker voedzaam!

Bolletje Noten & Granenrepen zijn natuurlijk lekkere tussendoorrepen voor 's ochtends op je werk, onderweg of rondom het sporten. Ze barsten van de geroosterde noten, granen, zaden en pitten. Ruim 50% minder suiker dan andere noten- en granenrepen en boordevol vezels dus lekker voedzaam!

Er zijn helaas geen producten gevonden die voldoen aan jouw criteria.

IK WIL BOLLETJE
IN MIJN BEDRIJF!

Ik wil Bolletje!

Website by Smaac & The Cre8ion.Lab