€ 2,50 korting op nijntje boek + cd

Actie

Op alle actieverpakkingen van nijntje baby- of dreumesbiscuit vind je de kortingscoupon. Deze coupon is in te leveren bij alle Nederlandse boekhandels van 1 juni tot 2016 t/m 31 augustus 2016.

'dozijntje nijntje' is een boek met afbeeldingen uit de twaalf fijnste nijntje verhalen en op de cd worden die voorgelezen door een keur aan nijntje fans: Plien van Bennekom, Job Cohen, Jan Meng, Isa Hoes, Kees Hulst, Prinses Laurentien, Tim Murck, Nelleke Noordervliet, Ilja Leonard Pfeijffer, Job Schuring, Marc-Marie Huijbregts en Rik van de Westelaken. Met drie liedjes uit de musicals, gezongen door Eva Poppink.

 

VEELGESTELDE VRAGEN

Tot wanneer is deze actie geldig?
De kortingscoupon is in te leveren van 1 juni t/m 31 augustus 2016. Let op, hier geldt wel op = op!

Hoeveel actieverpakkingen zijn nodig om de korting te krijgen?
Eén kortingscoupon geeft recht op € 2,50 korting. Je hoeft dus maar één verpakking te kopen om korting te krijgen, Let op, hier geldt wel op = op!

Kan ik meerdere keren meedoen aan de actie?
Elke coupon is € 2,50 waard. Je kan dus meerdere keren meedoen door meerdere boeken te kopen. De korting is echter niet stapelbaar. Per aanschaf kan maar 1x € 2,50 korting worden verkregen.

Kan ik korting op korting krijgen?
De korting is niet stapelbaar. Per kassabon kan maar 1x € 2,50 korting worden verkregen. Dus per boek is maar één coupon te gebruiken.

Waar kan ik de actieverpakkingen vinden?
De actieverpakkingen van nijntje baby- of dreumesbiscuit vind je bij de meeste Nederlandse supermarkten.

Waar is de kortingscoupon in te leveren?
De actieverpakkingen van nijntje baby- of dreumesbiscuit zijn in te leveren bij alle Nederlandse boekhandels, zolang de voorraad strekt. Het is mogelijk dat niet alle boekhandels het boek op voorraad hebben.

Is de korting ook geldig op andere boeken van nijntje, Rubinstein of Dick Bruna?
Nee, de korting is alleen geldig op 'dozijntje nijntje' geschreven door Dick Bruna, van uitgeverij Rubinstein, ISBN 9789047619352

Het antwoord op mijn vraag staat hier niet bij. Hoe kan ik jullie bereiken?
Staat het antwoord niet bij de veelgestelde vragen, neem dan contact op met de Bolletje consumentenservice via het contactformulier

Deel deze actie

  • € 2,50 korting op nijntje boek + cd
  • € 2,50 korting op nijntje boek + cd
Bekijk deze
belegtip
Ga naar
nieuws

Ik wil Bolletje!

Website by Smaac & The Cre8ion.Lab