Nijntje is 60 jaar!

Actie

Hoera! Nijntje is dit jaar 60 geworden en wij vinden dit een reden voor een feestje. We gaan even terug in de tijd, want speciaal voor deze gelegenheid hebben wij de doosjes van Nijntje Baby Biscuit en Nijntje Dreumes Biscuit een nieuwe uitstraling gegeven. De doosjes zijn geheel opgemaakt in de jaren 60 stijl van Nijntje, met retro lettertype en dito kleuren. Hoe Nijntje ooit is begonnen. Natuurlijk mag Nijntje in haar fleurige verjaardagsjurkje hierbij niet ontbreken.

Op deze leuke verpakkingen staat een leuke spaaractie. Op iedere verpakking van Nijntje Baby en Dreumes Biscuit zit een spaarkaart met één zegel. Kleine grote Nijntje Biscuitfans, dat wordt smullen! Bij drie spaarzegels van de verpakkingen van Nijntje Biscuit geeft Prénatal namelijk €5 korting op het gehele assortiment. Leuk cadeautje toch?

Koop de Nijntje Biscuits in één van de supermarkten bij jou in de buurt of een andere winkel waar je ze gewoonlijk ook koopt en knip de spaarzegel uit de verpakking. Heb je er 3 gespaard? Neem je volle spaarkaart mee naar één van de Prénatalwinkels en ontvang je €5 korting.

Meer weten? Bekijk hier de actievoorwaarden.

Deel deze actie

  • Nijntje is 60 jaar!
  • Nijntje is 60 jaar!
Bekijk deze
belegtip
Ga naar
nieuws

Ik wil Bolletje!

Website by Smaac & The Cre8ion.Lab