Bolletje deelt uit!

Actie

Deze actie is afgelopen

500 kilo Mini-Kruidnootjes voor het goede doel!

Wij vinden dat ieder kind moet kunnen genieten van het Sinterklaasfeest en het lekkers van Bolletje mag daarbij natuurlijk niet ontbreken! Daarom delen wij de grootste berg kleinste – en lekkerste – Mini-Kruidnootjes uit.

Vijf fanatieke bloggers hebben een goed doel uitgekozen en een origineel recept gemaakt met onze Kruidnootjes. Elk goed doel ontvangt sowieso 100 kilo, maar het recept dat de meeste likes krijgt wint de grootste berg Mini-Kruidnootjes!

Mee doen? Dat kan! Ga naar onze Facebook pagina en bekijk de map 'Bolletje deelt Uit'. Stem vóór 28 november op jouw favoriete recept en goede doel door het recept op onze Facebook pagina te liken. Onder alle likes verloten wij ook nog eens 10x hét Kruidnoten Kookboek ‘Maak van de Noot een Deugd’!

De deelnemende goede doelen zijn: Wilhelmina Kinderziekenhuis, Kinderen van de voedselbank, Ronald McDonald Kinderfonds, Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis en De Sinterklaasbank!

Op 1 december maken wij het winnende recept en goede doel bekend. Bekijk dus snel alle recepten en like voor het goede doel!  


 


 

Deel deze actie

  • Bolletje deelt uit!
Bekijk deze
belegtip
Ga naar
nieuws

Ik wil Bolletje!

Website by Smaac & The Cre8ion.Lab