• <p>
	Prak een voorgekookte biet fijn en meng deze met Griekse yoghurt en balsamico. Besmeer de Ontbijtcracker rijkelijk met deze bietenspread en maak het geheel af met wat tuinkers.</p>
<p style="text-align: center;">
	<em>Een recept van <a href="http://88food.nl/recept/4x-gezonde-belegideetjes" target="_blank">www.88food.nl</a></em></p>

    Ga naar belegtip

  • <p>
	Besmeer de Ontbijtcracker met een royale laag hummus en strooi er paprikapoeder overheen. Schaaf de komkommer in dunne slierten en leg de slierten op de hummus. Maak het geheel af door er zwarte sesamzaadjes overheen te strooien.</p>
<p style="text-align: center;">
	<em>Een recept van <a href="http://88food.nl/recept/4x-gezonde-belegideetjes" target="_blank">www.88food.nl</a></em></p>

    Ga naar belegtip

  • <p>
	Schil de avocado, verwijder de pit en snij plakjes. Smeer het roggebrood in met hummus, leg er een paar plakken avocado bovenop en bestrooi met zonnebloempitten.</p>

    Ga naar belegtip

  • <p>
	Besmeer het roggebrood met een lekkere laag Griekse yoghurt en leg een plakje kipfilet daar bovenop. Garneer met een paar plakjes dun geschilde radijs.</p>

    Ga naar belegtip

  • <p>
	Snij de abrikozen in stukjes en verdeel deze op de met honing besmeerde plak roggebrood.</p>

    Ga naar belegtip

  • <p>
	Besmeer met H&uuml;ttenk&auml;se, snij de komkommer in dunne plakjes en garneer met rucola.</p>

    Ga naar belegtip

  • <p>
	Doe een plakje runderrookvlees op het dun met halvarine besmeerde roggebrood. Snij het gekookte ei in plakjes en leg deze bovenop het rookvlees. Zout toevoegen is niet nodig.</p>

    Ga naar belegtip

  • <p>
	Smeer het roggebrood dun in met de kruidenkaas en leg daar de plak gerookte zalm op. Versnipper de bieslook en strooi deze rijkelijk over de zalm.</p>

    Ga naar belegtip

  • <p>
	Beleg met de 30+ geitenkaas en bestrijk licht met appelstroop. Bestrooi het geheel vervolgens met in stukjes gehakte walnoten.</p>

    Ga naar belegtip

  • <p>
	Bestrijk de beschuit met een lekker dikke laag chocoladepasta. Verdeel hierover de plakjes banaan (naar inzicht) en maak het af door er witte chocolade er overheen te raspen.</p>

    Ga naar belegtip

  • <p>
	Klop een ei los in een kom en voeg een vleugje peper en zout toe. Verwarm boter in een koekepan. Bak het ei al roerend op een laag vuurtje. Schep het roerei op de beschuit en verdeel hierop de garnalen. Garneer het met enkele blaadjes&nbsp; tuinkers.</p>

    Ga naar belegtip

  • <p>
	Bestrijk de beschuit met een flinke klodder aardbeienjam. Snij de zoete aardbeitjes in plakjes en verdeel ze over de beschuit.</p>

    Ga naar belegtip

  • <p>
	Strijk de ananasroomkaas ruim op de beschuit en leg hierop een lekker grote plak rookvlees.</p>

    Ga naar belegtip

  • <p>
	Besmeer de beschuit met een stevige laag roomkaas. Schep hier vervolgens een lekkere laag bosvruchtenjam (naar smaak) op.</p>

    Ga naar belegtip

  • <p>
	Verdeel de vijgenjam op de beschuit. Dit mag best lekker dik. Verkruimel de geitenkaas (in stevige brokken) hierover. Maak het af met een beetje (verse) tijm en een snufje peper.</p>

    Ga naar belegtip

  • <p>
	Beleg de beschuit met stevige oude kaas. Smeer hier de (grove) mosterd naar smaak overheen. Verdeel de gebakken uitjes over de mosterd.</p>

    Ga naar belegtip

  • <p>
	Bestrijk de beschuit met roomboter. Beleg hem vervolgens met een paar flinke plakken komijnekaas en maak het geheel af met rucolablaadjes.</p>

    Ga naar belegtip

  • <p>
	Beleg de beschuit met een plak (boeren)achterham. Leg de gehalveerde verse cherrytomaatjes hier bovenop. Garneer het met een toefje veldsla voor het contrast.</p>

    Ga naar belegtip

  • <p>
	Beleg de beschuit met enkele flinke plakken brie. Snij de komkommer in reepjes en de radijsjes in partjes en garneer de beschuit hiermee.</p>

    Ga naar belegtip

  • <p>
	Snij de blauwschimmelkaas en de peer in plakjes en verdeel ze over de beschuit. Bestrooi het geheel vervolgens met in kleine stukjes gesneden (verse) bieslook.</p>

    Ga naar belegtip

  • <p>
	Pak een beschuit en besmeer deze rijkelijk met boter en abrikozenjam. Snij de dadels in reepjes en leg deze bovenop de jam.&nbsp;</p>

    Ga naar belegtip

Ik wil Bolletje!

Website by Smaac & The Cre8ion.Lab